Tarina vuodenajoista ja tiedonhalusta

Mitä? Miten? Vaihteleeko se tiedonhalu jotenki vuodenaikojen mukaan? Niin no, joillain on se semmonen kaamosmasennus ja eihän masentuneet mitään tietoa halua ku sillon keskitytään vaan masenteluun.

Mun mielestä syksy on hyvää aikaa. En tykkää kesän kuumuudesta ja pelkään ötököitä. Tykkään myös että vuorokauden aikana on pimeitäkin jaksoja. Monet ei tykkää talvesta ku on niin kylmä. Niin kai. Mä oon siinä mielessä tyhmä et mua se ei haittaa.

Niin no se tiedonhalu. Miten nää saa muka yhdistettyä toisiinsa?

Jotkut mun kaverit on tosi halukkaita tiedon suhteen. Ne iha tahallaan etsii tietoa jostain jutusta. Eri jutuista eri päivinä. Ihan vaa ku on siistii tietää juttuja. Eipä siinä, mun mielestä semmoset ihmiset on tosi siistei kans jotka lukee kirjoja ja tietää kaiken.

Mä taas oon sellanen et saatan kysyä jotain ja lähes loukkaannun jos joku kaivaa sen vitun älypuhelimen ja googlettaa asian. En mä haluu tietää kaikkea. Tykkään ihmetellä ja kysellä kuitenkin. Jotkut tiedot kiellän. Mua masentaa ajatus siitä että rakkaus ois vaan jotain aivokemiaa. Tosi kylmää ja ankeeta. Must tunteet vois olla semmosia mystisiä ja abstrakteja juttuja mielummin. Mun maailma on niin paljon kauniimpi paikka elää.

Totuudet on taas ihan hanurista ja ikävät ihmiset niitä aina muille tyrkyttää.
Kevät ja syksy on mun lempparivuodenajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti